Je dient al een plekje voor een newbornshoot vastleggen op het moment dat je zwanger bent. Deze reportage moet namen binnen de 14 dagen na de geboorte doorgaan. Ik geef jullie alle nodige info tijdens de zwangerschap al mee. Zodra de baby geboren is geven jullie mij een seintje en plannen we de reportage in binnen de twee weken. Deze termijn moet gerespecteerd worden om ervoor te zorgen dat de baby nog diep slaapt tussen de voedingen door. Dit is noodzakelijk om hem te kunnen positioneren in de bedjes en mandjes. 
Deze fotoshoot gaat in mijn daglicht fotostudio door. Zo hebben we al het nodige materiaal bij de hand en het licht is er ideaal. 

Ik reken voldoende tijd in voor het nemen van deze foto's zodat we alles op het ritme van jullie kindje kunnen doen. Heeft hij last van krampjes, honger, geen zin in een bepaalde pose? Dan nemen we de tijd om hem te troosten, voeden, verschonen en zoeken we een positie die hij aangenaam vindt. 

Pasgeborene

Sinds kort nieuw leven in huis? Leg een newbornreportage vast en kom langs in mijn fotostudio zodat ik foto's kan maken van jullie wondertje.
Ze veranderen zo snel, dus mis deze kans niet om het eerste stadium van je kindje voor altijd vast te leggen! 
Ik neem graag uitgebreid de tijd om foto's te maken van je kleine spruit en al zijn details. Foto's samen met de broer(s), en/of zus(jes) en ouders kunnen uiteraard ook genomen worden. 
Klink hier om de prijs van deze sessie te ontdekken. 

Wat als mijn kindje al ouder is? 

Ook eens je baby uit het pasgeborenestadium is zijn er heel wat fijne momenten om vast te leggen.
Als je kindje wat ouder is is er meer interactie met de ouders en kunnen we lachjes uitlokken. Kijk in het tabblad gezin voor uitleg en voorbeelden. 
Een melkbadje is iets dat op gelijk welke leeftijd mogelijk is.