Je kan al een plekje voor een newbornshoot vastleggen op het moment dat je zwanger bent. Zo lopen jullie niet het risico dat ik geen plekjes meer vrij heb. 
Deze fotoshoot gaat bij jullie thuis door. Handig voor jullie aangezien jullie zich niet hoeven verplaatsen en sleuren met alle babyspulletjes. Ik kom met al mijn fotomateriaal jullie richting uit en daar kiezen we een plekje uit met veel lichtinval. Geen zorgen, veel plaats hebben we niet nodig voor zo'n newbornshoot. Ik zorg voor achtergronden, dekentjes, mandjes, bedjes, pyjama's, haarbandjes, mutsjes, bloemetjes en blaadjes,... Het enige dat ik van jullie vraag is om de verwarming al goed aan te zetten zodat de baby comfortabel is bij het omkleden en eventuele posities in z'n blootje. 
Binnenkort zal ik een studio hebben om deze reportages in te laten doorgaan.

Ik reken voldoende tijd in voor het nemen van deze foto's zodat we alles op het ritme van jullie kindje kunnen doen. Heeft hij/zij last van krampjes, honger, geen zin in een bepaalde pose? Dan nemen we de tijd om hem/haar te troosten, voeden, verschonen en zoeken we een positie die hij/zij aangenaam vindt. 

Pasgeborene

Sinds kort nieuw leven in huis? Ik kom graag eens langs bij je thuis om foto's te maken van je wondertje.
Ze worden zo snel groot, dus mis deze kans niet om het eerste stadium van je kindje voor altijd vast te leggen! 
Ik neem graag uitgebreid de tijd om foto's te maken van je kleine spruit en al zijn details. Foto's samen met de broer(s), en/of zus(jes) en ouders kunnen uiteraard ook genomen worden. 
Klink hier om de prijs van deze sessie te ontdekken. 

Wat als mijn kindje al ouder is? 

Ook eens je baby uit het pasgeborenestadium is zijn er heel wat fijne momenten om vast te leggen.
Als je kindje wat ouder is is er meer interactie met de ouders en kunnen we lachjes uitlokken.
Een melkbadje is iets dat op gelijk welke leeftijd mogelijk is.
Combineer een fotoshoot van je baby met wat gezinsfoto's voor het beste resultaat.