Ik organiseer ongeveer zo'n zes keer per jaar minisessies. Doorgaans gaan deze door op een weekenddag. Ideaal om de jongsten lang genoeg geïnteresseerd te houden en toch voldoende tijd om verschillende foto's te kunnen maken nadat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera! 

De thema's en locaties zullen elk jaar wat verschillen. In 2021 werden volgende sessies georganiseerd: lente in het Hallerbos, borstvoeding in Tangebeekbos, zomer in een wild bloemenveld, herfst in Tangebeekbos, Kerstmis in het Zoniënwoud. 

Informatie over deze minisessies wordt gecommuniceerd op mijn instagrampagina (@monabilliauphotography), of op vraag via mail.
Heb je zelf een leuk thema of locatie in gedachten? Stuur me gerust een berichtje of mailtje, wie weet is er nog interesse en organiseer ik een minisessie rond jouw idee!   

Minisessies 

Wil je graag een fotosessie in een mooi aangekleed decor?
Heb je schrik dat de kindjes of partner geen zin zal hebben in een lange fotoshoot? Of wil je gewoon graag heel veel verschillende foto's zonder elke keer de kost van een uitgebreide fotosessie te betalen? 
Dan is een plekje tijdens een van mijn minisessies een geweldig idee! Deze fotoshoot duurt namelijk slechts ongeveer een half uurtje. Klik hier om de prijs te weten te komen.