Minisessies 

Wil je graag een kortere fotosessie? Heb je schrik dat de kindjes of je partner geen zin zullen hebben in een lange fotoshoot? Of wil je gewoon graag heel veel verschillende foto's zonder elke keer de kost van een uitgebreide fotosessie te betalen? 
Dan is een plekje tijdens een van mijn minisessies een geweldig idee! Deze fotoshoot duurt namelijk slechts een half uurtje. Klik hier om de prijs te weten te komen.  

Minisessies zijn ideaal om de jongsten lang genoeg geïnteresseerd te houden en toch voldoende tijd om verschillende foto's te kunnen maken nadat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera! Ik organiseer ongeveer zo'n 4 keer per jaar minisessies. Doorgaans gaan deze door op een weekenddag. 

De thema's en locaties zullen elk jaar wat verschillen. De vorige jaren kwamen volgende locaties en thema's al aan bod: bloeiende heide in de Kalmthoutse heide, tussen de varens in het Zoniënwoud, herfstfoto's in het bos, kerstfoto's in m'n fotostudio, bij bloeiende magnolia's,... 

Informatie over deze minisessies wordt gecommuniceerd op mijn instagrampagina (@monabilliauphotography), of op vraag via mail.
Heb je zelf een leuk thema of locatie in gedachten? Stuur me gerust een berichtje of mailtje, wie weet is er nog interesse en organiseer ik een minisessie rond jouw idee!