Sinds 2023 draag ik het keurmerk van erkend geboortefotograaf.
Dit houdt in dat ik een toetsing onderging bij een gynaecoloog, vroedvrouw en fotograaf. Zij beoordeelden mijn werk in al zijn facetten en concludeerden dat ik de juiste houding, kwaliteiten, kennis en materialen bezit om een geboorte te fotograferen. 

Om de kwaliteit te kunnen garanderen werk ik samen met enkele collega's die back-up staan op momenten dat ik niet beschikbaar ben om een geboorte te fotograferen. Op deze manier ben je er zeker van dat je prachtige foto's overhoudt als herinnering aan deze intense levensfase. 

Neem zo vroeg mogelijk in de zwangerschap contact met me op indien je interesse hebt in een geboortereportage. Ik neem namelijk maar een bepaald aantal geboortes per maand aan.

Neem contact met me op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

Geboortereportage

De intensiteit van een wee, de meelevende en trotse blik van je partner, het eerste contact met je kindje,... momenten die je beleeft in een roes van hormonen. Met behulp van een geboortereportage kan je op deze momenten blijven terugkijken!
Na mijn ervaring als vroedvrouw voel ik me opperbest tijdens een arbeid en geboorte.  Het is de bedoeling dat ik vastleg wat spontaan gebeurt, er wordt niet geposeerd bij een geboortereportage. Daarom ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig tijdens deze reportage.
Een extra vroedvrouw in de buurt komt natuurlijk wel altijd van pas. Indien jullie dat wensen kan ik tips geven om met de weeën om te gaan en houdingen voorstellen om een vlotte bevalling te stimuleren.