Neem zo vroeg mogelijk in de zwangerschap contact met me op indien je interesse hebt in een geboortereportage. Ik neem namelijk maar een bepaald aantal geboortes per maand aan om de kans te vergroten dat ik aanwezig kan zijn. 
Ik kan nooit met zekerheid garanderen dat ik bij de geboorte van jullie kindje aanwezig zal kunnen zijn. Dit gezien de onvoorspelbare aard van bevallingen, en het feit dat het snel kan gaan. Ik kan niet 'van wacht' zijn voor je bevalling omdat ik ook nog als vroedvrouw werk. 
Hierdoor ligt mijn vraagprijs een stuk lager dan bij andere geboortefotografen, maar wel met de kleine kans dat ik er niet bij kan zijn.  
Informatie rond het kostenplaatje vind je hier

Geboortereportage

De intensiteit van een wee, de bezorgde of trotse blik van je partner, je eerste contact met je kindje,... momenten die je beleeft in een roes van hormonen. Met behulp van een geboortereportage kan je op deze momenten blijven terugkijken!
Als vroedvrouw sta ik wekelijks in de verloskamer, ik voel me hier dus helemaal thuis. Tijdens je arbeid en bevalling ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig. Het is de bedoeling dat ik vastleg wat spontaan gebeurd, er wordt niet geposeerd bij een geboortereportage.
Een extra vroedvrouw in de buurt komt natuurlijk wel altijd van pas. Indien jullie dat wensen kan ik tips geven om met de weeën om te gaan en houdingen voorstellen om een vlotte bevalling te stimuleren.