Aanbevelingen 

Hieronder de recensies van enkele tevreden klanten.

Geboortereportage 

Wij hebben beroep gedaan op Mona voor een fotoshoot tijdens de bevalling van ons zoontje.
Eerlijk gezegd was ik eerst wat angstig en ongemakkelijk bij het gedacht dat er foto's zouden getrokken worden tijdens mijn bevalling, maar op geen enkel moment heb ik mij ongemakkelijk gevoeld!
Mona's aanwezigheid was anderzijds zelf een geruststelling aangezien ze zelf ook vroedvrouw is, en perfect weet wat er zal gebeuren.
Ze weet op elk moment haar bescheidenheid te behouden, en ze gaf me steeds een vertrouwd gevoel. Toen ik de foto's voor het eerst zag heb ik een paar traantjes moeten wegpinken, en nog steeds kan ik uren naar deze foto's staren.
Ik ben Mona zo dankbaar dat ze het mooiste moment in ons leven op foto heeft kunnen vastleggen, en voor diegene die nog zouden twijfelen, gewoon doen! Dit is een once in a lifetime!

- Fanny Vandenberghe

Baby- & gezinsfoto's thuis

Wij zochten een fotograaf om wat familie foto's te maken met onze baby en kwamen op Mona's website uit. Andere fotografen hebben dure pakketten met sessies in de studio en een beperkt aantal foto's, maar omdat we niet wisten hoe de baby hierop zou reageren wilden we liever iets laag-drempeligs met heel veel foto's (in de hoop dat er wat goede zouden tussen zitten).
Onze ervaring met Mona was super. We hadden anderhalve week later al een afspraak en hebben in ons eigen huis en tuin een fotoshoot gedaan. Mona is professioneel, had goede ideeën voor poses en nam materiaal mee. De foto's zijn geweldig, er zitten er hele mooie tussen, en we kregen ze ook super snel toegestuurd. Echt een aanrader!

- Laure & Sandra 

Zwangerschapsreportage

Wij hebben tijdens onze zwangerschap beroep gedaan op Mona om onze mooiste droom vast te leggen! Ik zag op facebook haar werk passeren en was meteen verkocht door haar pure foto's! We vonden dat deze zeer natuurlijk over kwamen. Ook haar locaties spraken ons aan. Eenmaal vlot contact gelegd en hup voor we het wisten stonden we in het Hallerbos.
Ook was ze voorzien van zeer mooie zwangerschapskleedjes! We voelden ons meteen op ons gemak, zeer vriendelijk en toegankelijk. Wij deden dit voor de eerste maal, toch gaf ze ons meteen een goed gevoel om te poseren.
Het was een zeer leuke avond, fijne babbels gehad en uiteraard super mooie foto's. Het golden hour was de kers op de taart! Echt en dikke aanrader!
Na minder dan een week hadden wij onze eerste reeks foto's! En wauw wat mooi gebracht. Top kwaliteit! Wij kijken uit naar onze volgende samenwerking.

- Lien & Joost 

Zwangerschap, minisessies & familieshoot

Mijn partner en ik wilden heel graag beroep doen op een professionele fotograaf om onze zwangerschap op beeld vast te leggen. In het ziekenhuis van Vilvoorde kwamen we een flyer van Mona tegen, waarna we een kijkje namen op haar website en sociale media. Uit haar portfolio bleek al snel dat Mona, net zoals wij, een grote fan is van de natuur en haar foto's spraken ons enorm aan. Ook het feit dat zij vroedvrouw is gaf ons een gerust en fijn gevoel. Enkele dagen na onze zwangerschapsfotoshoot mochten we de foto's al ontvangen, en wat waren we blij met het resultaat! Ondertussen hebben we al vier keer voor de lens van Mona plaats genomen, en telkens weer dezelfde snelle service en prachtfoto's als resultaat. Mona is steeds de rust zelve en neemt haar tijd om je op je gemak te stellen. Wij zijn duidelijk fan van haar én van haar foto's, en laten daarom geen kans onbenut om haar aan te raden bij vrienden en familie!

- Annelien & Sander  

Pasgeborenereportage

Wij hebben Mona leren kennen in het ziekenhuis van Vilvoorde. Daar had ze enkele foto's getrokken van ons zoontje die toen verbleef op de neonatologie. 
Aangezien de foto's zo mooi waren hebben we haar gevraagd voor een newborn shoot bij ons thuis.
Het is heel geruststellend om te weten dat Mona ook vroedvrouw is. Door haar kennis ben je zeker dat je baby'tje niet in nare of rare posities gewrongen wordt. Ze straalt ook rust en vertrouwen uit wat direct een goed gevoel gaf.
Ik heb haar reeds aangeraden aan vrienden, zo tevreden zijn we! 

- Charline Kempenaers 

Geboortereportage

Het was heel aangenaam dat Mona bij de geboorte van onze dochtertje aanwezig was. Ze straalt heel veel rust uit, en dat is al een cadeau op zich.
Ik voelde me direct op mijn gemak bij Mona, ook al was onze ontmoeting in 't verloskwartier de eerste keer dat we elkaar zagen.
Geruisloos legt ze tijdens de arbeid en de bevalling veel kostbare, unieke momenten vast op beeld. Het is zo waardevol om zoveel oprechte emoties terug te zien op foto's waarvan je amper doorhad dat ze genomen werden.
Dankjewel Mona, je hebt ons de meest kostbare herinneringen gegeven aan de geboorte van onze dochter.

- Joke & Bert 

Pregnanyshoot

A photoshoot is not something that comes naturally to me or my husband. But we really wanted to have nice memories from my first pregnancy (even though I felt like a balloon). 
We were really happy about how at ease Mona made us feel and how natural the final photos looked - exactly as we imagined.
She was letting us behave naturally around each other but would direct us when needed which was great.
The whole process from booking to receiving photos was easy and straightforward and we couldn't be happier with the final results!

- Michaela Vanhamel

Newbornreportage

Wij kunnen Mona alleen maar aanraden aan iedereen die een leuke newborn shoot wenst.
Ze straalt enorme rust uit, iets wat bij het werken met babytjes zeker een grote meerwaarde is.
Dat ze dan ook nog eens een vroedvrouw is, zorgt er dan ook nog voor dat ze als geen ander weet hoe ze met die kleintjes moet omgaan.
Haar werk zelf is ook perfect in orde, wij gaan deze foto's nog heel lang koesteren!
Wij komen zeker terug! 

- Steffy & Kevin 

Gezinsreportage op materniteit

Wat een service krijg je bij Mona. We gaven haar een moeilijke opdracht: de eerste ontmoeting tussen onze dochters vastleggen in het ziekenhuis. Lijkt allemaal heel simpel maar een bevalling plan je niet en uiteraard wil je na de bevalling je gezin zo snel mogelijk herenigd zien waardoor het tijdstip van de fotoshoot op een heel specifiek moment moest doorgaan, mede doordat door de coronamaatregelen het bezoekuur voor mijn oudste dochter beperkt was en omdat ik poliklinisch bevallen ben en dus ook snel naar huis wou. Het was een "Now or Never" en het werd een Now, precies zoals ik het wou. De foto's zijn prachtig, puur, snel en kwalitatief. De foto's zaten iets meer dan 24u later in onze mailbox. En dat voor een hele democratische prijs. Voor elke foto-opdracht moet je bij Mona zijn. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen en zal zeker in de toekomst nog beroep doen op haar diensten.
- Eefje Van Snick

Newbornreportage

Wij hebben door Mona een newbornshoot laten doen van ons kleine meid.
En waaaaw wat een prachtige foto's hebben wij gekregen! Nog elke dag bewonderen wij het prachtige resultaat van de fotoshoot.
Mona neemt echt haar tijd voor de fotoshoot en doet dit in alle rust. Die zelfde dag hebben we al enkele foto's mogen ontvangen. Een paar daagjes later volgde de rest, het was het wachten meer dan waard.
Nogmaals enorm bedankt voor de prachtige foto's van ons klein meisje Myla!
Zeker en vast voor herhaling vatbaar! 

- Stephanie & Dimitri 

Geboortereportage

Super ervaring!
Mona gaat helemaal op in de verloskamer waardoor je niet beseft dat ze daar is. Tranen gelaten bij het zien van de genomen foto's.
Ik kan het alleen maar aanbevelen. Dank je wel Mona voor de super herinneringen.
- Annemieke

Newbornreportage

Tweemaal beroep gedaan op Mona voor een newbornshoot waarbij heel geduldig, zacht en begripvol omgegaan werd met de babytjes. Het was een heel aangename ervaring en we zijn erg tevreden van het eindresultaat. We zouden niet twijfelen om opnieuw beroep te doen op haar!
- Ilse Moonens

Newborn & cakesmash

Ik vond de fotoshoots met Mona heel leuk. Zowel bij de newbornshoot als een cakesmash fotoshoot hele goede en snelle service.
Haar foto's zijn heel mooi, ze zitten vol gevoel en emotie. In een woord prachtig.
Ik raad Mona zeker aan, ze doet dit super!

- Noémi Meert 

Gezinssessie thuis

Een fotoshoot van ons kersvers gezinnetje bij Mona met een fantastisch resultaat!
Prachtige foto's waar we helemaal onszelf op zijn, in de vertrouwde omgeving van ons eigen huis. Vooraf en nadien was Mona heel gemakkelijk bereikbaar en we kregen de foto's razendsnel afgeleverd. Een aanrader!

- Ine